Groene groentesalade met stroopdressing

360 kcal

15 min. bereiden

4.3/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 week 19-20 - 2018 week 19-20

Aan de slag

  1. Snijd de kruidkoek in blokjes van 1 cm. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de blokjes op middelhoog vuur in 7 min. goudbruin en krokant. Schep regelmatig om.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 5 min. knapperig. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Breek in stukjes.

  3. Snijd de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Kook de broccoli in 2 min. beetgaar. Giet af en spoel af onder koud water. Snijd ondertussen de komkommers in schuine plakjes. Halveer de bolletjes mozzarella. Roer de peer-appel-druifstroop los met de balsamicoazijn.

  4. Meng de sla met de broccoli, komkommer, mozzarellabolletjes en kruidkoekcroutons. Verdeel over de kommen en breek de pancetta in stukken erover. Verdeel de stroopdressing erover.

  • variatietipVervang de mozzarellabolletjes eens door blokjes belegen geitenkaas 50+.

Wat vond je van dit recept?

Groene groentesalade met stroopdressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig