Open s'mo­res

In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen.

(2) waardeer
nagerecht In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen. 12 stuks
5 2

Ingrediënten

12 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breek de reep chocolade met pinda en krokante stukjes in stukjes. Leg de tea biscuits op een grote schaal en verdeel de chocolade erover. Rijg de marshmallows aan metalen spiesen en rooster ze boven de nog hete barbecue. Leg op elk koekje voorzichtig een warme marshmallow, zodat de chocolade een beetje smelt, en serveer.

bereidingstip:

Je kunt de s’mores ook in de oven op de grillstand maken. Verwarm de grill voor. Leg de koekjes met de chocolade en daarop een marshmallow op de bakplaat en zet ca. 2 min. in het midden van de oven.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 2  g
  • natrium 40 mg
Tags
Ook te zien in

Open s'mores

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Open s'mo­res

1
1

Steek de barbecue aan.

2
2
  • 90 g Milka chocoladereep met pinda en krokante stukjes
  • 12 biscuitjes

Breek de reep chocolade met pinda en krokante stukjes in stukjes. Leg de tea biscuits op een grote schaal en verdeel de chocolade erover.

3
3
  • 12 Frisia marshmallows

Rijg de marshmallows aan metalen spiesen en rooster ze boven de nog hete barbecue.

4
4

Leg op elk koekje voorzichtig een warme marshmallow, zodat de chocolade een beetje smelt, en serveer.

bereidingstip:

Je kunt de s’mores ook in de oven op de grillstand maken. Verwarm de grill voor. Leg de koekjes met de chocolade en daarop een marshmallow op de bakplaat en zet ca. 2 min. in het midden van de oven.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.