Kinderbonbons

91 kcal

30 min. bereiden, 3 uur wachten

3/5

(52)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • bakpapier, vierkante schaal (21 x 21 cm)


2013 nr. 03 - Happy van bakken

Aan de slag

  1. Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan en zet het vuur uit. Hak de chocolade in kleine stukjes en doe in een glazen kom. Schenk de hete slagroom erover. Hang de kom in een pan met een bodem heet water en zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt. Houd het water tegen de kook aan en laat zo de chocolade smelten (au bain-marie). Roer af en toe tot een glad mengsel ontstaat.

  2. Bekleed de vierkante schaal met bakpapier. Schenk het chocolademengsel (ganache) erin. Zet in de koelkast en laat in 3 uur opstijven.

  3. Haal de ganache met behulp van het bakpapier uit de vorm en snijd in 49 blokjes van 3 x 3 cm (7 repen horizontaal en 7 repen verticaal). Bestrijk alle blokjes met witte chocoladepasta. Versier met marshmallows, koekjes, muisjes, vlokken en choco's.

  • Bakvormen bekleden

    Instructievideo - 02:06 min.

Wat vond je van dit recept?

Kinderbonbons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig