Has­sel­back­stok­brood met ca­mem­bert en truf­fel

Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal.

  • borrelhapje
  • 8 personen
  • 235 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 8 min. oventijd
(5) waardeer
borrelhapje Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal. 8 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

erwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood met een broodmes in 16 schuine plakjes, maar snijd het brood niet helemaal door: de onderkant blijft één geheel. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de camembert in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade en verdeel de camembert ertussen. Bak het brood 8 min. in het midden van de oven. Serveer warm.

video

Stok­brood met ca­mem­bert en truf­fel

leuk & snel - 00:16 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 480 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Hasselbackstokbrood met camembert en truffel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Has­sel­back­stok­brood met ca­mem­bert en truf­fel

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1 rustiek stokbrood meergranen

Snijd het stokbrood met een broodmes in 16 schuine plakjes, maar snijd het brood niet helemaal door: de onderkant blijft één geheel.

3
3

Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat.

4
4
  • 250 g camembert 45+
  • 80 g Sulpizio truffelpaddenstoelentapenade

Snijd de camembert in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade en verdeel de camembert ertussen.

5
5

Bak het brood 8 min. in het midden van de oven. Serveer warm.

Stokbrood met camembert en truffel

Instructievideo

00:16 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.