bewaar
Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten
Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten
bewaar

Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten

Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

rozijnen

176 g

camembert 45+

5 g

verse tijm

50 g

ongebrande walnoten

4

bakkersbolllen waldkorn

Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Laat de rozijnen wellen in warm water en snijd de camembert in plakken. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak de walnoten grof.

2

Snijd de broodjes open en beleg de onderste helft met de camembert. Verdeel de rozijnen, walnoten en tijm erover. Bestrooi met peper en dek af met de bovenkant van het broodje en bak ca. 10 min boven in de oven.

Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten

Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig