bewaar
Snelle honingsbroodjes met kaneel en hazelnoten
Snelle honingsbroodjes met kaneel en hazelnoten
bewaar

Snelle honingsbroodjes met kaneel en hazelnoten

Je kunt je er waarschijnlijk wel iets bij voorstellen: de geur van deze broodjes in de oven is fantastisch.

10 min. bereiden
12 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

12 porties

8 el

Langnese Bee Easy biologische bloemenhoning

100 g

hazelnoten

250 g

croissantdeeg

1 el

kaneel

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 12 holtes

Je kunt je er waarschijnlijk wel iets bij voorstellen: de geur van deze broodjes in de oven is fantastisch.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de hazelnoten fijn. Verwarm ¾ van de honing 1 min. in een pannetje op laag vuur. Voeg tweederde van de hazelnoten toe en roer door

2

Rol het croissantdeeg uit. Bestrijk met het honing-notenmengsel en bestrooi met de kaneel. Rol het deeg in de breedte op. Vet de muffinvorm in. Snijd de rol in 12 gelijke plakken en leg deze plat in elke holte van de muffinvorm. Bak ca. 12 min. in het midden van de oven. Laat 5 min. afkoelen in de vorm.

3

Verwarm ondertussen de rest van de honing 1 min. in een steelpan op laag vuur. Neem de broodjes uit de vorm en besprenkel met de warme honing. Bestrooi met de rest van de fijngehakte hazelnoten en serveer.