bewaar
Hartige wentelteefjes
Hartige wentelteefjes
bewaar

Hartige wentelteefjes

Wentelteefjes zijn heerlijk met een zoete topping, maar ook heel lekker met avocado en tomaat.

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

eetrijpe avocado

4

tastytom-trostomaten

2

middelgrote eieren

75 ml

magere melk

4

dikke sneetjes Liefde en Passie volkorenbrood

2 tl

zonnebloemolie

½ bakje

pittige kiemgroente

1 el

Mazzetti cremaceto

Wentelteefjes zijn heerlijk met een zoete topping, maar ook heel lekker met avocado en tomaat.

Aan de slag

1

Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in plakjes. Snijd de tomaten in partjes. Klop de eieren in een diep bord los met de melk. Week hier een voor een de sneetjes brood in.

2

Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Verdeel over de borden en leg de avocado en tomaat erop. Garneer met de kiemgroente en besprenkel met de cremaceto.

tip

Hartige wentelteefjes

Instructievideo - 00:32 min.