Snel­le mon­choutaar­t met ker­sen en bas­tog­ne

Een deconstructed monchoutaart maken in nog geen 10 minuten? Nee, dat is geen grapje. Het kan echt!

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 780 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(4) waardeer
nagerecht Een deconstructed monchoutaart maken in nog geen 10 minuten? Nee, dat is geen grapje. Het kan echt! 4 personen
5 4

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de monchou en suiker. Schep het mengsel in een (oven)schaal en laat 15 min. opstijven in de koelkast. Verdeel de kersen over het slagroommengsel. Lepel met de bastognekoeken het mengsel uit de schaal.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 44 g
    waarvan verzadigd 28  g
  • natrium 320 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Snelle monchoutaart met kersen en bastogne

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le mon­choutaar­t met ker­sen en bas­tog­ne

1
1
  • 250 ml verse slagroom
  • 200 g MonChou (verse roomkaas)
  • 50 g witte basterdsuiker

Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de monchou en suiker.

2
2

Schep het mengsel in een (oven)schaal en laat 15 min. opstijven in de koelkast.

3
3
  • 430 g blik taart & vlaaifruit kersen
  • 260 g Bastognekoeken

Verdeel de kersen over het slagroommengsel. Lepel met de bastognekoeken het mengsel uit de schaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.