bewaar
Snelle monchoutaart met kersen en bastogne
Snelle monchoutaart met kersen en bastogne
bewaar

Snelle monchoutaart met kersen en bastogne

Een deconstructed monchoutaart maken in nog geen 10 minuten? Nee, dat is geen grapje. Het kan echt!

10 min. bereiden
15 min. wachten
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 ml

verse slagroom

200 g

MonChou verse roomkaas

50 g

witte basterdsuiker

430 g

blik taart & vlaaifruit kersen

260 g

Bastognekoeken

Een deconstructed monchoutaart maken in nog geen 10 minuten? Nee, dat is geen grapje. Het kan echt!

Aan de slag

Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de monchou en suiker. Schep het mengsel in een (oven)schaal en laat 15 min. opstijven in de koelkast. Verdeel de kersen over het slagroommengsel. Lepel met de bastognekoeken het mengsel uit de schaal.