bewaar
Boerenkoolenchilada's met kip en champignons
Boerenkoolenchilada's met kip en champignons
bewaar

Boerenkoolenchilada's met kip en champignons

De boerenkool zit in de tortilla's!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

(olijf)olie

800 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

2 tl

gemalen komijn

75 g

farmhouse cheddar

300 g

gerookte kipreepjes

8

boerenkooltortilla's

200 g

hummus

½ bakje

tuinkers

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)

De boerenkool zit in de tortilla's!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente en komijn 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

3

Rasp ondertussen de cheddar en vet de ovenschaal in. Meng de gerookte kipreepjes met de groente en breng op smaak met peper.

4

Besmeer de tortilla’s met de hummus en verdeel het groente-kipmengsel erover. Rol op en leg in de ovenschaal. Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven.

5

Bestrooi de enchilada’s met de tuinkers en serveer.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Boerenkoolenchilada's met kip en champignons

De boerenkool zit in de tortilla's!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig