bewaar
Pizza piadina calzone
Pizza piadina calzone
bewaar

Pizza piadina calzone

Doet het altijd goed op feestjes en borrels.

10 min. bereiden
15 min. oventijd
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

(olijf)olie

400 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

100 g

achterham

150 g

geraspte kaas voor pizza

4

piadina

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Doet het altijd goed op feestjes en borrels.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in een wok en roerbak de groente 5 min. Doe in een zeef en laat uitlekken.

2

Snijd de ham in stukjes. Meng de groente, ham en kaas in een kom. Verdeel het mengsel over de piadine. Zorg dat de vulling op 1 helft van de piadine ligt. Maak de randjes van de piadine nat met warm water en klap de andere helft eroverheen. Duw stevig dicht.

3

Leg de piadine calzone op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.

tip

combinatietipLekker met gebakken rucola, sla en spinazie. Kijk voor het recept elders op ah.nl