bewaar
Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen
Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen
bewaar

Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen

Wok-away vanavond!

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 cm

verse gember

1 el

(olijf)olie

300 g

mager rundergehakt

400 g

Aziatische wokgroente met sojabonen

100 ml

teriyaki mirinsaus

250 g

eiernoedels

400 g

courgettespaghetti

150 g

peen julienne

Wok-away vanavond!

Aan de slag

1

Breng een ruime pan water aan de kook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de gember in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Voeg de wokgroente toe aan het gehakt en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg de laatste minuut de teriyakisaus toe.

3

Voeg ondertussen, als het water kookt, de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar

4

Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte noedels erboven af. Meng de noedels met de groente, schep de peen julienne erdoor en serveer.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.