Pas­ta met bal­sa­mi­co­biet­jes & tuin­bo­nen

Italiaanse en Hollandse ingrediënten verenigd in één gerecht. Wat een topcombinatie!

(1)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Italiaanse en Hollandse ingrediënten verenigd in één gerecht. Wat een topcombinatie! 4 personen
5 1

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes van 1 cm en meng met de balsamicoazijn. Laat staan tot gebruik. Snijd de peterselie fijn.
  2. Giet de fusilli en tuinbonen af. Meng met de pestospread en bietjes in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Scheur de mozzarella in stukken erover en garneer met de peterselie.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 240 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 01-02

Pasta met balsamicobietjes & tuinbonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met bal­sa­mi­co­biet­jes & tuin­bo­nen

1
1
  • 300 g fusilli
  • 300 g fijne tuinbonen

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe.

2
2
  • 500 g gekookte bietjes
  • 1 el balsamicoazijn
  • 15 g peterselie

Snijd ondertussen de bietjes in blokjes van 1 cm en meng met de balsamicoazijn. Laat staan tot gebruik. Snijd de peterselie fijn.

3
3
  • 95 g pestospread

Giet de fusilli en tuinbonen af. Meng met de pestospread en bietjes in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 125 g mozzarella

Scheur de mozzarella in stukken erover en garneer met de peterselie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.