bewaar
Pasta met balsamicobietjes & tuinbonen
Pasta met balsamicobietjes & tuinbonen
bewaar

Pasta met balsamicobietjes & tuinbonen

Italiaanse en Hollandse ingrediënten verenigd in één gerecht. Wat een topcombinatie!

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

300 g

diepvries fijne tuinbonen

500 g

gekookte bietjes

1 el

balsamicoazijn

15 g

verse peterselie

95 g

koelverse pestospread

125 g

mozzarella

Italiaanse en Hollandse ingrediënten verenigd in één gerecht. Wat een topcombinatie!

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes van 1 cm en meng met de balsamicoazijn. Laat staan tot gebruik. Snijd de peterselie fijn.

2

Giet de fusilli en tuinbonen af. Meng met de pestospread en bietjes in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Scheur de mozzarella in stukken erover en garneer met de peterselie.