Verse tortelloni met geroosterde groenten

De cocktailtomaatjes gaan perfect met groentepasta en krokante spekjes.

910 kcal

20 min. bereiden, 15 min. oventijd

licht pittig

3.6/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2019 week 23-24 - 2019 week 23-24

Allerhande Box Week 21 2018 - Allerhande Box Week 21 2018

Allerhande Box Week 1 2018 - Allerhande Box Week 1 2018

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de tomaten aan de tak over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met ⅓ van de olie. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven.

  2. Snijd ondertussen de sjalotten in de lengte in dunne parten. Halveer de courgettes in de lengte en snijd in plakken van 1 cm dik. Schep de sjalot en courgette om met de oregano, de rest van de olie, peper en eventueel zout. Leg na 5 min. oventijd bij de tomaten op de bakplaat.

  3. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 8 min. op laag vuur goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Verwarm de tomatenblokjes met paprika 5 min. op laag vuur. Roer af en toe. Kook de tortelloni in 4 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus.

  5. Verdeel de pasta over diepe borden en schep de geroosterde groenten en het spek erop.

Wat vond je van dit recept?

Verse tortelloni met geroosterde groenten

De cocktailtomaatjes gaan perfect met groentepasta en krokante spekjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig