bewaar
Lemoncurd- bramencrêpes
Lemoncurd- bramencrêpes
bewaar

Lemoncurd- bramencrêpes

De lemoncurd maakt dit toetje nog lekkerder.

20 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

diepvries doosjevol bramen

1 el

water

30 g

fijne kristalsuiker

100 g

mix voor pannenkoeken compleet

175 ml

water

3¾ g

ongezouten roomboter

4 el

lemoncurd

125 g

crème fraîche

De lemoncurd maakt dit toetje nog lekkerder.

Aan de slag

1

Doe de bramen, het water en de suiker in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat15 min. zachtjes koken. Laat afkoelen tot gebruik.

2

Bereid ondertussen de pannenkoekmix met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem dun bedekt is. Bak de crêpe op middelhoog vuur in 3 min. gaar en keer halverwege. Maak zo nog 3 crêpes.

3

Verdeel de lemoncurd over de crêpes en vouw in vieren. Verdeel over borden en schep op elke crêpe wat crème fraîche en bramencompote.