Lemoncurd- bramencrêpes

De lemoncurd maakt dit toetje nog lekkerder.

325 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de bramen, het water en de suiker in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat15 min. zachtjes koken. Laat afkoelen tot gebruik.

  2. Bereid ondertussen de pannenkoekmix met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem dun bedekt is. Bak de crêpe op middelhoog vuur in 3 min. gaar en keer halverwege. Maak zo nog 3 crêpes.

  3. Verdeel de lemoncurd over de crêpes en vouw in vieren. Verdeel over borden en schep op elke crêpe wat crème fraîche en bramencompote.

Lemoncurd- bramencrêpes

De lemoncurd maakt dit toetje nog lekkerder.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig