bewaar
Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen
Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen
bewaar

Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen

Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

basmatirijst

75 g

kruidenpasta

400 g

verse gesneden snijbonen

270 ml

kokosmelk

800 g

kikkererwten in blik

400 g

rivolo-cherrytomaten

2

bosuien

Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 2 min. Voeg de snijbonen en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. op middelhoog vuur pruttelen.

3

Doe ondertussen de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Voeg toe aan de curry en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de bosui in schuine ringetjes.

4

Verdeel de rijst en curry over diepe borden. Bestrooi met de bosui.