Lasagne met prei à la crème, erwten en rundergehakt

Romige lasagne op z'n allerlekkerst.

735 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. rul. Voeg het water, het vocht uit het zakje mozzarella en de basis voor lasagnesaus toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinerwten toe en laat 1 min. zachtjes doorkoken. Verwarm de prei à la crème in een pannetje.

  2. Bedek de bodem van de ovenschaal met een laagje gehaktsaus. Bedek achtereenvolgens met 4 lasagnebladen, een laagje prei à la crème en een laag gehaktsaus. Ga door met het maken van laagjes tot de bladen, prei en saus op zijn. Zorg ervoor dat je met een laagje saus eindigt.

  3. Snijd de mozzarella in 8 plakjes en leg boven op de lasagne. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven en serveer.

Lasagne met prei à la crème, erwten en rundergehakt

Romige lasagne op z'n allerlekkerst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel