bewaar
Bramencrumble
Bramencrumble
bewaar

Bramencrumble

Crumble met herfstfruit. Dit is je nieuwe guilty pleasure!

15 min. bereiden
30 min. oventijd
14waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1

citroen

100 g

kristalsuiker

450 g

verse bramen

50 g

havermout

75 g

tarwebloem

100 g

lichtbruine basterdsuiker

2 el

gemalen kokos

75 g

ongezouten roomboter

50 g

gezouten macadamianoten

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 20 cm)

Crumble met herfstfruit. Dit is je nieuwe guilty pleasure!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 °C. Pers de citroen uit en vet de ovenschaal in. Meng een ½ el citroensap en de suiker voorzichtig door de bramen en schep in de ovenschaal.

2

Meng de havermout in een kom met de bloem, basterdsuiker en kokos. Snijd de koude boter in blokjes en voeg toe. Kneed met koele handen tot een kruimelig deeg.

3

Hak de noten grof en meng door het deeg. Verdeel het deeg over de bramen en bak in ca. 30 min. goudbruin.

combinatietipLekker met vanille-ijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bramencrumble

Crumble met herfstfruit. Dit is je nieuwe guilty pleasure!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig