bewaar
Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
bewaar

Bolognese ravioli met cherrytomatensaus

Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

15 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 teen

knoflook

2

courgette

1 el

traditionele olijfolie

425 ml

Pomodorini di Collina tomaten in blik

500 g

verse ravioli bolognese

90 g

Parmigiano Reggiano

50 g

slaverrijker geroosterde pijnboompitten

Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

Aan de slag

1

Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Was de courgettes en snijd in blokjes van 1 cm.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. Voeg de pomodorini toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 7 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bolognese ravioli met cherrytomatensaus

Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig