bewaar
Ravioli bolognese met champignons en linzen
Ravioli bolognese met champignons en linzen
bewaar

Ravioli bolognese met champignons en linzen

Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

2 personen

400 g

kastanjechampignon

2 el

traditionele olijfolie

500 g

Hak Bolognese schotel

250 g

verse ravioli bolognese

50 g

Parmezaanse kaas

Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.

Aan de slag

1

Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3

Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.

combinatietipLekker met basilicum.