Ra­vi­o­li bo­log­ne­se met cham­pig­nons en lin­zen

Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.

(12) waardeer
hoofdgerecht Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten. 2 personen
4 12

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.

combinatietip:

Lekker met basilicum.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 1.120 mg
  • vezels 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2017 week 47-48

Ravioli bolognese met champignons en linzen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ra­vi­o­li bo­log­ne­se met cham­pig­nons en lin­zen

1
1
  • 400 g kastanjechampignons
  • 2 el traditionele olijfolie

Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur.

2
2
  • 500 g Hak Bolognese schotel

Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.

3
3
  • 250 g verse ravioli bolognese

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

4
4
  • 50 g Parmezaanse kaas

Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.

combinatietip:

Lekker met basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.