Ravioli bolognese met champignons en linzen
Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.
775 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
2 el
500 g
250 g
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 week 47-48 - 2017 week 47-48
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.
- combinatietipLekker met basilicum.
Ravioli bolognese met champignons en linzen
Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.

hoofdgerecht
2 personen
775 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.
combinatietip:Lekker met basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
400 g kastanjechampignons
2 el traditionele olijfolie
500 g Hak Bolognese schotel
250 g verse ravioli bolognese
50 g Parmezaanse kaas




