Ravioli bolognese met champignons en linzen

Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.

775 kcal

15 min. bereiden

3.8/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

2017 week 47-48 - 2017 week 47-48

Aan de slag

  1. Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.

  • combinatietipLekker met basilicum.

Wat vond je van dit recept?

Ravioli bolognese met champignons en linzen

Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig