Ma­ca­ro­ni gran­de met kip en rijk­ge­vul­de groen­te­saus

Een pasta vol groente!

(3) waardeer
hoofdgerecht Een pasta vol groente! 4 personen
2 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de ui in halve ringen, de knoflook fijn en de kip in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, kip en eventueel zout 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, dragon en knoflook toe en bak 7 min. op middelhoog vuur. Verwarm ondertussen de saus 3 min. in een steelpan.
  3. Meng de pasta met de saus, verdeel over diepe borden en schep de kip en groenten erop.

combinatietip:

Lekker met ricotta (het recept is dan niet meer lactosevrij)

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 240 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Augustus 2017

Macaroni grande met kip en rijkgevulde groentesaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­ca­ro­ni gran­de met kip en rijk­ge­vul­de groen­te­saus

1
1
  • 300 g macaroni grande

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 400 g kipfilet

Snijd ondertussen de ui in halve ringen, de knoflook fijn en de kip in reepjes.

3
3
  • 2 el traditionele olijfolie

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, kip en eventueel zout 4 min. op middelhoog vuur.

4
4
  • 400 g Franse roerbakgroente
  • 2 tl gedroogde dragon
  • 1 fles AH basis groentesaus courgette-doperwten

Voeg de roerbakgroente, dragon en knoflook toe en bak 7 min. op middelhoog vuur. Verwarm ondertussen de saus 3 min. in een steelpan.

5
5

Meng de pasta met de saus, verdeel over diepe borden en schep de kip en groenten erop.

combinatietip:

Lekker met ricotta (het recept is dan niet meer lactosevrij)

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.