bewaar
Taco's met vegagehakt en babymais
Taco's met vegagehakt en babymais
bewaar

Taco's met vegagehakt en babymais

Let's get this tacoparty started door iedereen zijn eigen taco's te laten vullen.

15 min. bereiden
5 min. oventijd
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprikamix

100 g

babymais

3 el

(arachide)olie

350 g

vega fijngehakt

400 g

tomatenblokjes

1 tl

Euroma Original spices Jonny Boer Al-Andalus

12

tacoschelpen

100 g

fijngesneden ijsbergsla

75 g

geraspte Goudse belegen kaas 48+

125 ml

zure room

Let's get this tacoparty started door iedereen zijn eigen taco's te laten vullen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne repen. Halveer de babymais in de lengte.

2

Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de mais 3 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pan. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak het fijngehakt 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes en de al-andalus toe en verwarm nog 2 min.

3

Verwarm ondertussen de taco’s in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de paprika, mais, het gehaktmengsel, de sla, kaas en zure room in bakjes en serveer met de taco’s. Laat iedereen aan tafel zijn eigen taco’s vullen.