bewaar
Crunchy meteorieten
Crunchy meteorieten
bewaar

Crunchy meteorieten

Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.

10 min. bereiden
30 min. wachten
1waardering

Ingrediënten

12 porties

100 g

pure chocolade 72%

50 g

pindakaas

200 g

AH Basic crunchy muesli

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.

Aan de slag

Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur. Roer de pindakaas door de chocolade. Meng hier de crunchy muesli door. Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crunchy meteorieten

Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig