Crunchy me­te­o­rie­ten

Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.

(0) waardeer
gebak Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker. 12 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur. Roer de pindakaas door de chocolade. Meng hier de crunchy muesli door. Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • vezels 3 g
Ook te zien in
Mei 2017

Crunchy meteorieten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Crunchy me­te­o­rie­ten

1
1
  • 100 g pure chocolade 72%

Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur.

2
2
  • 50 g pindakaas

Roer de pindakaas door de chocolade.

3
3
  • 200 g AH Basic crunchy muesli

Meng hier de crunchy muesli door.

4
4

Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat.

5
5

Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.