bewaar
Snelle bami met Chinese wokgroente en komijn
Snelle bami met Chinese wokgroente en komijn
bewaar

Snelle bami met Chinese wokgroente en komijn

Dit snelle gerecht bewijst maar weer dat je echt maar een paar goede, sterke smaken nodig hebt voor een succesnummer.

15 min. bereiden
licht pittig
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

eiermie

2 tenen

knoflook

1

rode peper

2 el

zonnebloemolie

350 g

nasi-bamivlees

1 tl

gemalen komijn

6 el

ketjap

800 g

Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

3

salade-uien

8 el

seroendeng

Dit snelle gerecht bewijst maar weer dat je echt maar een paar goede, sterke smaken nodig hebt voor een succesnummer.

Aan de slag

1

Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak het nasi-bamivlees met de knoflook, rode peper, komijn en ketjap 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.

2

Snijd ondertussen de salade-ui in ringetjes. Meng de mie door het vlees-groentemengsel. Verdeel de bami over de kommen of borden en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.