bewaar
Nachoschotel met bonenmix
Nachoschotel met bonenmix
bewaar

Nachoschotel met bonenmix

Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?

15 min. bereiden
10 min. oventijd
39waarderingen

Ingrediënten

2 personen

400 g

zoete aardappel

215 g

doperwten, linzen en maismix in zak

150 g

bruschetta tomaatsalade

75 g

tortillachips naturel

100 g

geraspte belegen kaas

1

bosui

60 ml

zure room

Dit heb je nodig

  • langwerpig ovenschaaltje 15 x 20 cm

Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Kook 4 min. in water met eventueel zout. Giet af.

2

Meng de zoete-aardappelblokjes, doperwten, linzen en mais mix en tomaatsalade en verdeel over de ovenschalen. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de nachoschotels ca. 10 min. in de oven.

3

Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Neem de ovenschalen uit de oven. Bestrooi met de bosui en serveer met de zure room.

tip

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.