bewaar
Groene-kruidencouscous met kaas en crunchy noten
Groene-kruidencouscous met kaas en crunchy noten
bewaar

Groene-kruidencouscous met kaas en crunchy noten

15 min. bereiden
licht pittig
10waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

couscous

200 g

broccolirijst

175 ml

kokend water

7½ g

verse munt

7½ g

verse bieslook

30 g

ongezouten cashewnoten

½

citroen

½ cupje

vloeibare honing

2 el

(olijf)olie

175 g

verse groene asperge

71 g

verse geitenkaas naturel 45+

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Doe de couscous in een schaal met de broccolirijst en schenk er het kokend water over. Roer door en laat 10 min. afgedekt staan.

2

Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd in reepjes. Snijd de bieslook fijn. Hak de cashewnoten grof.

3

Pers de citroen uit. Meng de honing, 3/4 van de olie en het sap van de citroen tot een dressing.

4

Verhit de grillpan zonder olie of boter. Was ondertussen de asperges en verwijder de houtachtige onderkant. Bestrijk de asperges met de rest van de olie en gril ze in 6 min. rondom gaar.

5

Roer ondertussen de couscous met de broccolirijst los. Schep de munt en bieslook door de couscous en meng de dressing erdoor. Leg de asperges op de kruidencouscous, verkruimel de geitenkaas eroverheen en bestrooi met de cashewnoten.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.