Pho

Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio. Een ding is overal hetzelfde: stokjes zijn verplicht.

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch lunch Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio. Een ding is overal hetzelfde: stokjes zijn verplicht. 2 personen
4 15

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit indien nodig de Vietnamese bouillon.
  2. Verwijder de steelaanzet van de halve rode peper en rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes.
  3. Snijd de ossenhaas in zo dun mogelijke plakjes. Doe dit tegen de draad in, dan krijg je de mooiste plakjes. Verdeel de noedels en ossenhaas over de kommen en schenk de hete bouillon erover. Garneer met taugé, munt- en korianderblaadjes, rode peper en een partje limoen naar smaak. Lekker!

serveertip:

Lekker met srirachasaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.360 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Pho

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pho

1
  • 60 g rijstnoedels 5mm

Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
  • 750 ml Vietnamese bouillon

Verhit indien nodig de Vietnamese bouillon.

3
  • ½ rode peper

Verwijder de steelaanzet van de halve rode peper en rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes.

4
  • 125 g ossenhaas

Snijd de ossenhaas in zo dun mogelijke plakjes. Doe dit tegen de draad in, dan krijg je de mooiste plakjes.

5

Verdeel de noedels en ossenhaas over de kommen en schenk de hete bouillon erover.

6
  • 50 g taugé
  • 7½ g verse munt
  • 7½ g verse koriander

Garneer met taugé, munt- en korianderblaadjes, rode peper en een partje limoen naar smaak. Lekker!

serveertip:

Lekker met srirachasaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.