Pho

Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio.

300 kcal

10 min. bereiden

4/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit indien nodig de Vietnamese bouillon.

  2. Verwijder de steelaanzet van de halve rode peper en rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes.

  3. Snijd de ossenhaas in zo dun mogelijke plakjes. Doe dit tegen de draad in, dan krijg je de mooiste plakjes. Verdeel de noedels en ossenhaas over de kommen en schenk de hete bouillon erover. Garneer met taugé, munt- en korianderblaadjes, rode peper en een partje limoen naar smaak. Lekker!

  • bereidingstipMaak zelf de bouillon met deze bijbehorende bouillon voor pho.
  • serveertip Lekker met srirachasaus.
  • Pho met Vietnamese bouillon

    Instructievideo - 01:34 min.

Wat vond je van dit recept?

Pho

Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig