Pho
Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio.
300 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
60 g
750 ml
½
125 g
50 g
7.5 g
7.5 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 nr. 03 - Alles in een kom
Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit indien nodig de Vietnamese bouillon.
Verwijder de steelaanzet van de halve rode peper en rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Snijd de ossenhaas in zo dun mogelijke plakjes. Doe dit tegen de draad in, dan krijg je de mooiste plakjes. Verdeel de noedels en ossenhaas over de kommen en schenk de hete bouillon erover. Garneer met taugé, munt- en korianderblaadjes, rode peper en een partje limoen naar smaak. Lekker!
- bereidingstipMaak zelf de bouillon met deze bijbehorende bouillon voor pho.
- serveertip Lekker met srirachasaus.
Pho met Vietnamese bouillon
Instructievideo - 01:34 min.
Pho
Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio.

2 personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit indien nodig de Vietnamese bouillon.
Verwijder de steelaanzet van de halve rode peper en rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Snijd de ossenhaas in zo dun mogelijke plakjes. Doe dit tegen de draad in, dan krijg je de mooiste plakjes. Verdeel de noedels en ossenhaas over de kommen en schenk de hete bouillon erover. Garneer met taugé, munt- en korianderblaadjes, rode peper en een partje limoen naar smaak. Lekker!
bereidingstip:Maak zelf de bouillon met deze bijbehorende bouillon voor pho (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1188265).
serveertip: Lekker met srirachasaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
60 g rijstnoedels 5mm
750 ml Vietnamese bouillon
½ rode peper
125 g ossenhazen
50 g taugé
7½ g verse munt
7½ g verse koriander




