bewaar
Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella
Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella
bewaar

Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella

Niets zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van!

20 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

spaghetti

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

450 g

gegrilde groenten

225 g

rauwe gepelde roze garnalen

150 g

cherrytomaten

3 el

pesto alla Genovese

75 g

mozarellabolletjes

Niets zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van!

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en gegrilde groenten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak 4 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Giet de spaghetti af en meng met de pesto en cherrytomaten. Schep de gegrilde groenten en garnalen voorzichtig door de pasta.

3

Verdeel de pasta over de diepe borden en verdeel de bolletjes mini mozzarella erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella

Niets zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig