bewaar
Quesadilla’s met garnalen en guacamole
Quesadilla’s met garnalen en guacamole
bewaar

Quesadilla’s met garnalen en guacamole

Go Mexico!

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

Cheddar Tophat 48+

15 g

verse koriander

500 g

HAK kidneybonen chili bonenschotel

8

tortillawraps

80 g

verse garnalen in knoflook

1

verspakket guacamole

1 teen

knoflook

Dit heb je nodig

  • koekenpannen

Go Mexico!

Aan de slag

1

Rasp de cheddar en snijd de koriander grof. Meng de helft van de koriander door de kidneybonen. Bestrooi de helft van de tortillawraps met de helft van de kaas en verdeel de kidneybonen erover. Verdeel de garnalen erover en bestrooi met de rest van de kaas. Dek af met de overige wraps en druk licht aan.

2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter (bak je meer quesadilla's, verwarm er dan 2 tegelijk)en bak hierin de quesadilla in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie of een deksel. Bak zo nog zoveel quesadilla’s als je nodig hebt.

3

Bereid ondertussen de guacamole met de extra knoflook volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de rest van de koriander erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de quesadilla’s in punten en serveer met de guacamole.

combinatietipLekker met een tomatensalade.