Hol­land­se groen­te­soep met spek

Binnen 10 minuten een vers soepje op tafel? Het kan!

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Binnen 10 minuten een vers soepje op tafel? Het kan! 4 personen
2 14

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verkruimel de bouillontablet boven een pan met het water. Voeg de spekjes en soepgroente toe en breng aan de kook. Laat 5 min op laag vuur koken.

serveertip:

Deze soep is zo snel klaar, dat je hem ook voor de lunch kunt maken.

serveertip:

Lekker met AH Liefde & Passie rogge (brood).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.160 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Hollandse groentesoep met spek

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hol­land­se groen­te­soep met spek

1
1
  • 1 runderbouillontablet
  • 1½ liter water
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 700 g verse boerensoepgroente

Verkruimel de bouillontablet boven de pan met het water. Voeg de spekjes en soepgroente toe en breng aan de kook. Laat 5 min op laag vuur koken.

serveertip:

Deze soep is zo snel klaar, dat je hem ook voor de lunch kunt maken.

serveertip:

Lekker met AH Liefde & Passie rogge (brood).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.