Gerookte kip in lichtromige champignonsaus

Vol smaak voor het hele gezin!

440 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(48)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 nr. 06 - BBQ

Allerhande Box week 31 2017 - Allerhande Box week 31 2017

Allerhande Box week 3 2017 - Allerhande Box week 3 2017

Allerhande Box Week 44 2017 - Allerhande Box Week 44 2017

Aan de slag

  1. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Snij de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons, knoflook, prei en doperwten op middelhoog vuur 5 min. Voeg de kookroom toe, breng aan de kook, draai het vuur laag en laat nog 5 min. inkoken.

  2. Kook ondertussen de pasta in water met eventueel zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Meng de kipreepjes en pasta door de saus en verdeel over de borden. Breng op smaak met peper.

  • bereidingstipMaak champignons nooit schoon onder stromend water. Paddenstoelen nemen heel makkelijk water op, wat ten koste gaat van de smaak. Maak ze liever schoon met keukenpapier of een speciaal champignonborsteltje.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Gerookte kip in lichtromige champignonsaus

Vol smaak voor het hele gezin!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig