Gerookte kip in lichtromige champignonsaus
Gerookte kip in lichtromige champignonsaus
bewaar
bewaar

Gerookte kip in lichtromige champignonsaus

Vol smaak voor het hele gezin!

20 min. bereiden
46waarderingen

    Aan de slag

    1

    Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Snij de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons, knoflook, prei en doperwten op middelhoog vuur 5 min. Voeg de kookroom toe, breng aan de kook, draai het vuur laag en laat nog 5 min. inkoken.

    2

    Kook ondertussen de pasta in water met eventueel zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Meng de kipreepjes en pasta door de saus en verdeel over de borden. Breng op smaak met peper.

    bereidingstipMaak champignons nooit schoon onder stromend water. Paddenstoelen nemen heel makkelijk water op, wat ten koste gaat van de smaak. Maak ze liever schoon met keukenpapier of een speciaal champignonborsteltje.
    algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Gerookte kip in lichtromige champignonsaus

    Vol smaak voor het hele gezin!

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig