bewaar
Truffel-champignonmacarons
Truffel-champignonmacarons
bewaar

Truffel-champignonmacarons

De Franse macaron op z'n Italiaans met truffel en champignon.

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

18 porties

350 g

kleine champignons

40 g

truffeltapenade

100 g

roomkaas naturel

2 el

bietenspread met feta

20 g

verse platte peterselie

De Franse macaron op z'n Italiaans met truffel en champignon.

Aan de slag

1

Veeg de champignons schoon. Snijd de steeltjes eruit en verdeel de truffeltapenade over de holtes. Meng de roomkaas met de bietenspread. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit op de helft van de champignons een cirkeltje. Druk de andere champignons er met de onderkant op. Garneer met wat blaadjes platte peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Truffel-champignonmacarons

De Franse macaron op z'n Italiaans met truffel en champignon.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig