Ana­nascar­p­ac­cio met tro­pisch fruit en sor­bet­ijs

Het diner beginnen én eindigen met carpaccio: het kan!

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Het diner beginnen én eindigen met carpaccio: het kan! 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijsbolletjestang

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm. Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker.
  2. Verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden. Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking. De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.

variatietip:

Meng de rode bessen en vanillesaus uit het pakket door yoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ana­nascar­p­ac­cio met tro­pisch fruit en sor­bet­ijs

1
1
  • 1 kiwano
  • 1 pitahaya

Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden.

2
2

Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm.

3
3

Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker.

4
4
  • 2 schalen ananascarpaccio
  • 4 bolletjes citroensorbetijs

Verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden.

5
5

Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking.

6
6

De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.

variatietip:

Meng de rode bessen en vanillesaus uit het pakket door yoghurt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.