bewaar
Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
bewaar

Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs

Het diner beginnen én eindigen met carpaccio: het kan!

10 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

kiwano

1

pitahaya

4 bolletjes

citroensorbetijs

1

koelverse hele ananas

Dit heb je nodig

  • ijsbolletjestang

Het diner beginnen én eindigen met carpaccio: het kan!

Aan de slag

1

Verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden. Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking. De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.

2

Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm. Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker. Snijd de ananas in dunne plakken en verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden.

algemeenJe kan ook een gewone ananas in plakjes snijden, deze zullen dan dikker zijn dan de carpaccio.

variatietipMeng de rode bessen en vanillesaus uit het pakket door yoghurt.