Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
Het diner beginnen én eindigen met carpaccio: het kan!

Advertentie
Ingrediënten
- 1 kiwano (AH Feestfavoriet)
- 1 pitahaya (AH Feestfavoriet)
- 4 bolletjes citroensorbetijs
- 1 koelverse hele ananas
Keukenspullen
- ijsbolletjestang
Advertentie
Bereiden
- Verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden. Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking. De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.
- Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm. Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker. Snijd de ananas in dunne plakken en verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden.
variatietip:
Meng de rode bessen en vanillesaus uit het pakket door yoghurt.
Tip:
Je kan ook een gewone ananas in plakjes snijden, deze zullen dan dikker zijn dan de carpaccio.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 195 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 36 g
-
vet 4 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 5 mg
- vezels 3 g
Ook te zien in
Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
- 1 kiwano
- 1 pitahaya
Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden.
Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm.
Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker.
- 4 bolletjes citroensorbetijs
- 1 koelverse hele ananas
Snijd de ananas in dunne plakken en verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden.
Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking.
De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.
variatietip:
Meng de rode bessen en vanillesaus uit het pakket door yoghurt.