Varkenshaas in zwarte-bonensaus

Je kunt de varkenshaas in zijn geheel bereiden, maar in stukjes met bloemkoolrijst is het ook heel lekker.

280 kcal

15 min. bereiden

4.1/5

(75)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 11 2016 - Receptkaarten Allerhande 11 2016

Aan de slag

  1. Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in schuine stukken van 2 cm. Snijd de varkenshaas in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de gember, knoflook, asperges en doperwten 6 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 3 min. de bloemkoolrijst toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en roerbak het varkensvlees 3 min. op hoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de groente en het vlees met saus over de diepe borden.

  • variatietipBak in stap 2 eens een fijngesneden rode peper mee. En serveer het gerecht met partjes limoen om erboven uit te knijpen.

Wat vond je van dit recept?

Varkenshaas in zwarte-bonensaus

Je kunt de varkenshaas in zijn geheel bereiden, maar in stukjes met bloemkoolrijst is het ook heel lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig