bewaar
Taco's met gemarineerde kalkoen en bonensalade
Taco's met gemarineerde kalkoen en bonensalade
bewaar

Taco's met gemarineerde kalkoen en bonensalade

Het leukste wat er is: je eigen taco vullen met al het lekkers van tafel.

15 min. bereiden
5 min. oventijd
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

560 g

kalkoenfilet à la minute

2 el

Mesa Mexicana tex mex taco marinade spicy chili & herbs

400 g

chilibonen in blik

400 g

mais in blik

1 zak

paprikamix

4 el

barbecuesaus

15 g

verse koriander

12

tacoschelpen

Het leukste wat er is: je eigen taco vullen met al het lekkers van tafel.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kalkoenfilet in een schaal en meng de marinade erdoor. Doe de chilibonen met hun saus in een schaal. Laat de mais uitlekken en voeg toe. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in blokjes en voeg ook toe. Meng de barbecuesaus erdoor. Snijd de koriander grof en strooi erover.

2

Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking ca. 5 min. in de oven. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de gemarineerde kalkoenfilet op middelhoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Serveer de kalkoen, salade en taco- schelpen in aparte schalen op tafel en laat iedereen zelf zijn taco’s samenstellen. Lekker met crème fraîche; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

combinatietipLekker met crème fraîche; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.