bewaar
Surf & turf carbonara
Surf & turf carbonara
bewaar

Surf & turf carbonara

Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

15 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

magere gerookte spekreepjes

358 g

Maggi roerbakpasta carbonaramix

1 liter

water

400 g

aspergebroccoli

400 g

diepvries tuinerwten

200 g

verse rivierkreeftjes

90 g

Parmigiano Reggiano-poeder

Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.

2

Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.