Surf & turf car­bo­na­ra

Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

(23) waardeer
hoofdgerecht Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen! 4 personen
3 23

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
  2. Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 1.595 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 8 2016

Surf & turf carbonara

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Surf & turf car­bo­na­ra

1
1
  • 200 g magere gerookte spekreepjes

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • 358 g Maggi roerbakpasta carbonaramix
  • 1 liter water

Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.

3
3
  • 400 g aspergebroccoli
  • 400 g diepvries tuinerwten

Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar.

4
4
  • 200 g verse rivierkreeftjes
  • 90 g Parmigiano Reggiano-poeder

Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.