Surf & turf carbonara
Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

Advertentie
Ingrediënten
- 200 g magere gerookte spekreepjes
- 358 g Maggi roerbakpasta carbonaramix
- 1 liter water
- 400 g aspergebroccoli
- 400 g diepvries tuinerwten (450 gram)
- 200 g verse rivierkreeftjes
- 90 g Parmigiano Reggiano-poeder (bakje)
Advertentie
Bereiden
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
- Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 725 kcal
- eiwit 44 g
- koolhydraten 78 g
-
vet 24 g
waarvan verzadigd 9 g - natrium 1.595 mg
- vezels 11 g
Ook te zien in
Surf & turf carbonara
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Surf & turf carbonara
- 200 g magere gerookte spekreepjes
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur.
- 358 g Maggi roerbakpasta carbonaramix
- 1 liter water
Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
- 400 g aspergebroccoli
- 400 g diepvries tuinerwten
Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar.
- 200 g verse rivierkreeftjes
- 90 g Parmigiano Reggiano-poeder
Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.