Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes

Kruidige stoof met boterzachte borlotti's.

510 kcal

(Voedingswaarden)

18 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Houd de oregano uit de bak roerbakgroente apart. Halveer de broccoliroosjes. Verhit 2/3 van de olie in een hapjespan en roerbak alle groenten 5 min.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 10 min. bruin en gaar.

  3. Voeg ondertussen de tomato frito toe aan de groente en breng aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de rozemarijn en bonen toe en verwarm 5 min. met de deksel op de pan.

  4. Verwijder de takjes rozemarijn. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm en meng met het bonenmengsel. Verdeel de stoof over de borden en bestrooi met de kaasflakes en oregano.

Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes

Kruidige stoof met boterzachte borlotti's.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel