bewaar
Bloemkoolpizza's met tomaat en paddenstoelen
Bloemkoolpizza's met tomaat en paddenstoelen
bewaar

Bloemkoolpizza's met tomaat en paddenstoelen

Net zo lekker als traditionele pizza, maar dan met extra groente in de bodem.

20 min. bereiden
10 min. oventijd
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

traditionele olijfolie

2 bollen

mozzarella

400 g

paddenstoelenmix rode paprika, rode ui en bieslook

350 ml

tomato frito

4

bloemkoolpizzabodems

250 g

cherrytomaten

75 g

rucola

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Net zo lekker als traditionele pizza, maar dan met extra groente in de bodem.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bekleed per 2 pizza's een bakplaat met bakpapier.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelenmix 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes.

3

Verdeel de tomato frito over de pizzabodem(s) en smeer dun uit met de bolle kant van een lepel. Verdeel de paddenstoelenmix, mozzarellablokjes en cherrytomaten gelijkmatig over de pizzabodems. Bestrooi met peper en eventueel zout. Bak ca. 10 min. in de oven. Bak je meer dan 2 pizza's op bakplaten onder elkaar, wissel dan de bakplaten halverwege om.

4

Haal de pizza(’s) uit de oven, leg op elk bord een pizza en verdeel de rucola erover.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolpizza's met tomaat en paddenstoelen

Net zo lekker als traditionele pizza, maar dan met extra groente in de bodem.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig