Koffiecocktail met kokosmelk
Goede reden om deze cocktail te maken: je waant je met elke slok in tropische oorden!
140 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 porties
100 ml
120 ml
200 ml
Dit heb je nodig
whiskyglazen
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2016 nr. 07 - Zomerhits
Verdeel een laag crushed ijs over elk glas. Doe de afgekoelde espresso, de Malibu en de kokosmelk in een hoge beker. Meng met een staafmixer. Verdeel over de glazen en serveer direct.
- variatietipIn plaats van Malibu kun je ook Hooghoudt Coconut (likeur, fles 1 liter) gebruiken.
Koffiecocktail met kokosmelk
Goede reden om deze cocktail te maken: je waant je met elke slok in tropische oorden!

4 personen
140 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel een laag crushed ijs over elk glas. Doe de afgekoelde espresso, de Malibu en de kokosmelk in een hoge beker. Meng met een staafmixer. Verdeel over de glazen en serveer direct.
variatietip:In plaats van Malibu kun je ook Hooghoudt Coconut (likeur, fles 1 liter) gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 porties ijs
100 ml espresso
120 ml Malibu kokoslikeur
200 ml kokosmelk
Dit heb je nodig
whiskyglazen
staafmixer




