Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
De Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens gaat voor eenvoud. Zoals in dit recept.
Ingrediënten
16 porties
60 g
gemengde zaden
60 g
geraspte Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
bakpapier
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de zaden met de geraspte kaas. Neem telkens een eetlepel van het mengsel en leg dat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de hoopjes niet aan. Zet 10 tot 15 min. in de oven. Check regelmatig: de chips moeten lichtbruin zijn, zeker niet donkerbruin. Neem de chips uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze van het bakpapier haalt.
Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
De Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens gaat voor eenvoud. Zoals in dit recept.

16 porties
30 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de zaden met de geraspte kaas. Neem telkens een eetlepel van het mengsel en leg dat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de hoopjes niet aan. Zet 10 tot 15 min. in de oven. Check regelmatig: de chips moeten lichtbruin zijn, zeker niet donkerbruin. Neem de chips uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze van het bakpapier haalt.
algemeen:Bron: Puur eten dat je gelukkig maakt 2, Pacale Naessens.
bereidingstip:Een mengsel van zaden maak je eenvoudig zelf door bijvoorbeeld lijnzaad, chiazaad en pompoenpitten te mengen. Je kunt er ook nog sesamzaadjes en hennepzaadjes bij doen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 personen)60 g gemengde zaden
60 g geraspte Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
bakpapier