bewaar
Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
bewaar

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes

De Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens gaat voor eenvoud. Zoals in dit recept.

5 min. bereiden
15 min. oventijd
16waarderingen

Ingrediënten

16 porties

60 g

gemengde zaden

60 g

geraspte Parmezaanse kaas

Dit heb je nodig

  • bakpapier

De Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens gaat voor eenvoud. Zoals in dit recept.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de zaden met de geraspte kaas. Neem telkens een eetlepel van het mengsel en leg dat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de hoopjes niet aan. Zet 10 tot 15 min. in de oven. Check regelmatig: de chips moeten lichtbruin zijn, zeker niet donkerbruin. Neem de chips uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze van het bakpapier haalt.

algemeenBron: Puur eten dat je gelukkig maakt 2, Pacale Naessens.

bereidingstipEen mengsel van zaden maak je eenvoudig zelf door bijvoorbeeld lijnzaad, chiazaad en pompoenpitten te mengen. Je kunt er ook nog sesamzaadjes en hennepzaadjes bij doen.