bewaar
Groentemie met biefstuk en komkommersalade
Groentemie met biefstuk en komkommersalade
bewaar

Groentemie met biefstuk en komkommersalade

Op de Aziatische toer!

14 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestje

1

komkommer

3 el

sesamolie

75 g

waterkers

1 el

sesamzaad

300 g

biefstukpuntjes

400 g

Aziatische wokgroente

125 ml

woksaus oester-knoflook

Dit heb je nodig

  • vergiet

  • wok

Op de Aziatische toer!

Aan de slag

1

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Doe met 1 el sesamolie en de waterkers in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 3 min. op middelhoog vuur. Schep uit de pan en meng door de salade. Meng de biefstukpuntjes met 1 el sesamolie, peper en zout. Verhit de koekenpan zonder olie of boter en bak de biefstukpuntjes 3 min. op hoog vuur.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de woksaus en mie toe en warm nog 1 min door. Verdeel de groentemie, biefstuk en wat salade over de borden en serveer direct. Serveer de rest van de salade in een schaal erbij.