Har­ti­ge roer­bak van bief­stuk en pa­pri­ka

In no time een heerlijk wokgerecht op tafel.

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht In no time een heerlijk wokgerecht op tafel. 4 personen
4 2

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.
  2. Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm. Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.
  4. Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes. Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2017 week 45-46

Hartige roerbak van biefstuk en paprika

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Har­ti­ge roer­bak van bief­stuk en pa­pri­ka

1
1
  • 275 g biefstukken
  • 120 ml woksaus oyster & garlic

Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.

2
2
  • 1 zak paprikamix

Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm.

3
3
  • 2 rode uien
  • 250 g egg noodles

Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 2 el arachideolie

Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.

5
5
  • 4 el gebakken uitjes

Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes.

6
6
  • 7½ g bieslook

Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.