Hartige roerbak van biefstuk en paprika
In no time een heerlijk wokgerecht op tafel.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 275 g biefstukken
- 120 ml woksaus oester-knoflook
- 1 zak paprikamix (3 kleuren)
- 2 rode uien
- 250 g egg noodles
- 2 el arachideolie
- 4 el gebakken uitjes
- 7½ g verse bieslook
Advertentie
Bereiden
- Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.
- Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm. Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.
- Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes. Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 445 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 58 g
-
vet 12 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 840 mg
- vezels 3 g
Ook te zien in
Hartige roerbak van biefstuk en paprika
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Hartige roerbak van biefstuk en paprika
- 275 g biefstukken
- 120 ml woksaus oester-knoflook
Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.
- 1 zak paprikamix
Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm.
- 2 rode uien
- 250 g egg noodles
Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 el arachideolie
Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.
- 4 el gebakken uitjes
Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes.
- 7½ g verse bieslook
Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.