Visburger
Koken met maar 5 ingrediënten: makkelijk, snel en o zo lekker!
545 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3½ el
4
4
1 kropje
4
125 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2016 nr. 05 - Eet de lente
Verhit 1½ olie in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers in 10 min. op middelhoog vuur gaar. Keer halverwege. Haal de blaadjes van de romainesla los en verdeel over de onderste helften van de broodjes. Snijd ondertussen de kaiserbroodjes open. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de spiegeleieren. Verdeel de bietensalade over de sla. Leg er een burger en ei op. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Visburger
Koken met maar 5 ingrediënten: makkelijk, snel en o zo lekker!

4 personen
545 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1½ olie in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers in 10 min. op middelhoog vuur gaar. Keer halverwege. Haal de blaadjes van de romainesla los en verdeel over de onderste helften van de broodjes. Snijd ondertussen de kaiserbroodjes open. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de spiegeleieren. Verdeel de bietensalade over de sla. Leg er een burger en ei op. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3½ el arachideolie
4 verse kabeljauwburgers
4 kaiserbroodjes
1 kropje babyromainesla
4 middelgrote eieren
125 g rauwkost bietjes




