bewaar
Twee-ingrediënten-brownies met nutella
Twee-ingrediënten-brownies met nutella
bewaar

Twee-ingrediënten-brownies met nutella

Ei + hazelnootpasta = brownie. Niks meer en zeker niks minder!

15 min. bereiden
25 min. oventijd
4 uur wachten
75waarderingen

Ingrediënten

12 personen

4

middelgrote eieren

400 g

Nutella

Dit heb je nodig

  • handmixer

  • brownievorm (15 x 15)

  • bakpapier

Ei + hazelnootpasta = brownie. Niks meer en zeker niks minder!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en klop met een handmixer in ca. 6 min. tot een lichtgeel schuim. Verwarm ondertussen de Nutella in een steelpan op laag vuur tot een lauwwarme, dik vloeibare pasta. Voeg de Nutella al kloppend geleidelijk aan het eimengsel toe.

2

Bekleed de brownievorm met bakpapier en schenk het beslag erin. Bak de brownie in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Laat in minimaal 3 uur helemaal afkoelen en snijd vervolgens in rechthoekjes.