Sal­sa

De topping der toppings zoals hij hoort: mét koriander en de pittigheid van tabasco.

(4) waardeer
mexicaans De topping der toppings zoals hij hoort: mét koriander en de pittigheid van tabasco. 1 stuks
3 4

Advertentie

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de tomatenblokjes in een kom. Snipper de rode ui heel fijn en voeg toe. Snijd de gegrilde paprika’s in blokjes en voeg toe aan het tomaten-uimengsel. Voeg de tabasco toe. Snijd de koriander fijn en voeg toe. Meng door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 1.010 mg
  • vezels 6 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Salsa

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sal­sa

1
1
  • 400 g tomatenblokjes
  • 1 rode ui
  • 2 gegrilde paprika

Doe de tomatenblokjes in een kom. Snipper de rode ui heel fijn en voeg toe. Snijd de gegrilde paprika’s in blokjes en voeg toe.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

2
2
  • 2 tl tabasco red peppersauce
  • 15 g verse koriander

Voeg de tabasco toe. Snijd de koriander fijn en voeg toe. Meng door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.