bewaar
American pancakes met macadamia nut brittle ijs
American pancakes met macadamia nut brittle ijs
bewaar

American pancakes met macadamia nut brittle ijs

Er is altijd een reden voor ijs, zeker deze, met gekaramelliseerde macadamianoten. Met gegrilde ananas op hartige pancakes heb je een toptoetje.

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

ananas

2 el

ahornsiroop

4

American pancakes

70 g

gezouten macadamianoten

4 bollen

Häagen-Dazs Macadamia Nut Brittle ijs

Dit heb je nodig

  • grillpan

Er is altijd een reden voor ijs, zeker deze, met gekaramelliseerde macadamianoten. Met gegrilde ananas op hartige pancakes heb je een toptoetje.

Aan de slag

1

Schil de ananas en halveer in de lengte. Verwijder de harde kern en snijd in de breedte in plakken van 1½ cm dik. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de ananas 3 min. Keer halverwege. Besprenkel met de ahornsiroop en zet het vuur uit.

2

Verwarm de american pancakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak ondertussen de macadamianoten grof. Verdeel de pannenkoeken en gegrilde ananas over zoveel borden als je nodig hebt. Schep op elk bord een bol Macadamia Nut Brittle ijs. Garneer met de noten en besprenkel met de achtergebleven ahornsiroop uit de grillpan.

algemeenDe rest van de pannenkoeken zijn de volgende dag lekker met uitgebakken spek en een eitje.

American pancakes met macadamia nut brittle ijs

Er is altijd een reden voor ijs, zeker deze, met gekaramelliseerde macadamianoten. Met gegrilde ananas op hartige pancakes heb je een toptoetje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig