bewaar
Omelet met zalm en groente
Omelet met zalm en groente
bewaar

Omelet met zalm en groente

Lunch op de gezondere toer.

10 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

trostomaat

2

middelgrote eieren

1 el

traditionele olijfolie

1

bosui

30 g

gerookte zalmsnippers

Lunch op de gezondere toer.

Aan de slag

1

Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop de eieren los. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg het ei toe en roer door. Strooi de tomaat, bosui en zalm erover. Bestrooi met peper.

2

Bak de omelet met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Halveer en serveer de omelet. Bestrooi eventueel met extra peper.

tip

serveertipBestrooi de omelet met fijngesneden dille.

serveertipLekker op een (geroosterd) sneetje volkorenbrood.