Couscous met abrikozen en kaas
Couscous met abrikozen en kaas
bewaar
bewaar

Couscous met abrikozen en kaas

Ook als je snel klaar moet zijn, kun je best exotisch koken. Deze couscous heeft door de abrikozen en kruiden een Marokkaans tintje.

15 min. bereiden
30waarderingen

    Aan de slag

    1

    Doe de couscous in een schaal, schenk het kokend water erover en laat 10 min. afgedekt staan. Snijd de knoflook fijn.

    2

    Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, komijn en knoflook 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

    3

    Snijd ondertussen de abrikozen in stukjes en het basilicum in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Klop de rest van de olie met de honing tot een dressing.

    4

    Roer de couscous los met een vork en meng de dressing, hutspotgroenten, abrikozen, het basilicum en amandelschaafsel erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover en serveer.

    Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Couscous met abrikozen en kaas

    Ook als je snel klaar moet zijn, kun je best exotisch koken. Deze couscous heeft door de abrikozen en kruiden een Marokkaans tintje.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig