bewaar
Gehaktballetjes van Erik van Loo
Gehaktballetjes van Erik van Loo
bewaar

Gehaktballetjes van Erik van Loo

Doordeweekse gehaktballetjes, maar dan wel van chef-kok Erik van Loo.

17 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

half-om-halfgehakt

2

beschuiten

1 el

paprikapoeder

½ el

kerriepoeder

2 el

halfvolle koffiemelk

½ el

vleeskruiden

1 tl

maggi aroma

3 el

arachideolie

Doordeweekse gehaktballetjes, maar dan wel van chef-kok Erik van Loo.

Aan de slag

1

Doe het gehakt in een kom. Verkruimel de beschuiten erboven en voeg de paprikapoeder, kerriepoeder, koffiemelk, vleeskruiden en maggi toe. Kneed alles goed door. Breng op smaak met peper. Draai balletjes ter grootte van een pingpongbal.

2

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 10 min. tot ze bruin en gaar zijn. Keer regelmatig.

combinatietipLekker met Gulpener-mosterd, AH Liefde & Passie roggebrood en kropsla met mayonaisedressing, gekookt ei, tomaat en bieslook.

Gehaktballetjes van Erik van Loo

Doordeweekse gehaktballetjes, maar dan wel van chef-kok Erik van Loo.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig