bewaar
Bruschette met cantharellen en rucola
Bruschette met cantharellen en rucola
bewaar

Bruschette met cantharellen en rucola

Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

12 porties

60 g

ongebrande hazelnoten

30 g

gezouten roomboter

150 g

cantharellen

12

bruschetta Italiaanse toasts

15 g

pittige rucola

Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.

3

Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.

4

Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.

serveertipGarneer met fijngesneden platte peterselie

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschette met cantharellen en rucola

Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig