bewaar
Bruschette met cantharellen en rucola
Bruschette met cantharellen en rucola
bewaar

Bruschette met cantharellen en rucola

Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

60 g

ongebrande hazelnoten

30 g

gezouten roomboter

150 g

cantharellen

12

bruschetta Italiaanse toasts

15 g

pittige rucola

Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.

3

Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.

4

Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.

tip

serveertipGarneer met fijngesneden platte peterselie

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.