Bruschette met cantharellen en rucola
Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!
100 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
60 g
30 g
150 g
12
15 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2015 nr. 07 - Fiësta!
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.
Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.
Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.
- serveertipGarneer met fijngesneden platte peterselie
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Bruschette met cantharellen en rucola
Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

12 porties
100 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.
Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.
Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.
serveertip:Garneer met fijngesneden platte peterselie
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
60 g ongebrande hazelnoten
30 g gezouten roomboter
150 g cantharellen
12 bruschetta Italiaanse toasts
15 g pittige rucola




