Pastasalade met artisjok en geitenkaas
Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g fusilli
- 200 g Sabra hummus pikant
- 3 el volle yoghurt
- 2 el limoensap
- 360 g snoepgroente tomatenmix
- 400 g artisjokharten in blik
- 40 g rucola
- 125 g zachte geintenkaas 50+
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Roer ondertussen de hummus met de yoghurt en het limoensap in een ruime schaal tot een dressing.
- Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Voeg met de pasta en 2/3 van de rucola toe aan de dressing en schep om. Verkruimel de geitenkaas erboven, breng op smaak met peper en garneer met de rest van de rucola.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 60 g
-
vet 21 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 570 mg
- vezels 7 g
Pittigheid
Ook te zien in
Pastasalade met artisjok en geitenkaas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pastasalade met artisjok en geitenkaas
- 250 g fusilli
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
- 200 g Sabra hummus pikant
- 3 el volle yoghurt
- 2 el limoensap
Roer ondertussen de hummus met de yoghurt en het limoensap in een ruime schaal tot een dressing.
- 360 g snoepgroente tomatenmix
- 400 g artisjokharten in blik
- 30 g rucola
Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Voeg met de pasta en de rucola toe aan de dressing en schep om.
- 125 g zachte geintenkaas 50+
- 10 g rucola
Verkruimel de geitenkaas erboven, breng op smaak met peper en garneer met de rucola.